Който не разбира какво върши, все ще направи нещо, което

...
 Който не разбира какво върши, все ще направи нещо, което
Коментари Харесай

Октопод и “жълтопаветници”

 Който не схваща какво прави, все ще направи нещо, което не е трябвало, е споделил народът. Плакатът в зелено, размахван нощес по софийското Ларго- “Капитализмът убива индивида и природата! ” сподели какъв брой наивни са тези, които го носеха, и по какъв начин олигарсите са им промили мозъците. А приказките, че “няма ляво и дясно ”, с които по-известният като Пинокио водач на “Да(й) България ” Христо Иванов, се опитваше да спусне нова “синьо-червена ” мъгла, очевидно дават своите плодове.
 

Всъщност отговорът има ли към момента достоверна десница беше даден още на изборите. И не капитализмът им е отговорен, нали тези, които в този момент дърпат конците на протестърите, преди време благодарение на Иван Костов като министър председател, се облагодетелстваха от властта. А през днешния ден наследниците му се демонстрират като положителни възпитаници.

Разбира се, “жълтопаветниците ”, както обидно ги наричаше дългоноското, надали знаят и за милионите сребърници, които като рог на изобилието се изливат за мнимите еколози. Те от дълго време са положителни предприемачи, а рекетът е тяхна втора природа. Винаги са първи, когато би трябвало да се пазят диви мечки, да се броят глухари или да се написа „ Анализ и изследване на типовете и видовете местообитания в България “ и „ Анализ и изследване на типовете птици в България “ против близо 17 млн. лева, каквато е следващата социална поръчка, която желае да прилапа Зеления октопод.

Това, което им липсва, е властта. Това е заветна им цел. Подсъдните олигарси са подготвени да пожертват всичко, с цел да я реализиран. Дискредитирането на европредседателството е добре пристигнало. Протестърите са тези, които би трябвало да свършат черната работа. Преброяването им към този момент стартира. Проблемът им е, че с лозунги като горния, няма по какъв начин да преметнат всички, знае се за какво бяха изхвърлени от Народното събрание.

Виж всички публикации от Иван Тропанкев-->
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР